Boekenstress!

Gepubliceerd op 27 juni 2019 om 16:28

Toeval bestaat denk ik niet en dan komt er nog bij dat ik nog 30 boeken heb van mijn tweede druk.

Stresskip is weer los…


Komende zaterdag 29 juni heb ik mijn tiende signeersessie in de wijk Lewenborg te Groningen waar ik woon.

Zie flyer hieronder:


Afgelopen woensdag bij uitgeverij Palmslag langs gegaan om daar extra boeken op te halen, hij had er echter nog maar 10 en dat maakt met de 20 van mezelf dus die 30. Whoop whoop, op naar een derde druk.

Wat ben ik blij dat volgend weekend dan niets heb ingepland, anders had ik werkelijk een groot probleem. Je kan toch moeilijk zeggen tijdens een signeersessie: ‘Sorry mensen, het gaat niet door vandaag, want mijn boek is uitverkocht.’
Aankomende 13 juli is mijn eerst volgende weer en dat wel te Joure! En er volgen nog meer, waar ik jullie via mijn blogs en flyers van op de hoogte zal houden.


Vorig weekend stond ik in Harlingen, mijn vroegere woonplaats en had daar voor mijn Meet&Greet aan een interview bij de plaatselijke omroep RadioStadHarlingen. Deze heb ik afgelopen maandag terug geluisterd en tegelijkertijd opgenomen.
Zie de rode link om te luister.

Wat heb ik een super toffe dag gehad. Vele bekenden en oud-klasgenootjes mogen begroeten. Zelfs de juf en meester van de lagere school zijn langs geweest. Foto impressie:

Komende zaterdag een thuiswedstrijd, ik heb er al reuze veel zin in en hoop ook hier op een grote opkomst om te praten over mijn boek “ontsnapt aan de dood” en mijn missie die ik er mee heb.

Wil je nog voor de vakantie mijn boek in huis? Bestel ‘m dan snel via mijn webshop!

Groetjes,

Engelina

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.