Iedereen is een winnaar!

Gepubliceerd op 11 februari 2020 om 20:10

Aankomende 14 februari is het Valentijnsdag en de spanning giert door mijn lijf. Niet vanwege een nieuwe liefde, maar door hoe ver mijn boek “ontsnapt aan de dood” het heeft geschopt bij “Gronings schrijftalent 2019 gezocht”
Uiteraard volgt hier later een blog van…

Al vanaf juli afgelopen jaar heb ik weinig aan mijn marketing kunnen doen, dit vanwege allerlei privé omstandigheden waar ik je niet mee lastig zal vallen. Echter is het promoten en bloggen er ook bij in geschoten. Het voelt voor mij dan ook als een nieuw begin, voor alles.
Achter de schermen wordt er druk gewerkt aan nieuwe input!

Misschien gaat mijn boek zelfs op reis door Nederland en wellicht ook België. Dit is een super initiatief van het Selfpub-Café op Facebook ,die gerund wordt door twee hele enthousiaste jonge vrouwen. Zij geven de auteurs die zelfstandig hun boek hebben uitgebracht) kansen om in de belangstelling te komen. Hierover later meer…

Ook jij als lezer kan hier een steentje aan bijdragen en daarom doe ik een oproepje naar mensen die boeken verslinden, er een recensie over willen schrijven en bereidt zijn het boek door te sturen naar de volgende op je lijst. Voor meer info, kijk je even op de website van Selfpub-Café

Tot snel ;)

2020©Engelina F

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.