De aanzet tot het schrijven van mijn boek: "Ontsnapt aan de dood"

Mijn verleden is zo heftig geweest, dat zelfs de psychiater mij niet verder kon helpen om het te verwerken. Daarom heb ik besloten om mijn belevenissen, als boek naar buiten te brengen. Dit boek zal je meeslepen in mijn verleden. Je zal regelmatig op het puntje van je stoel zitten. Het verhaal blijft je nog lang bij, dat beloof ik.
Zo kijk ik nog steeds over mijn schouder en blijf altijd ‘op mijn hoede’. 

Een jaar of achttien geleden heb ik een turbulente periode meegemaakt. Dit was zo heftig dat ik er nu de naweeën nog van ondervind. Ieder mens wel weet dat teveel stress en trauma’s slecht zijn voor je lichaam.  Om te proberen alles een plekje te geven, heb ik die turbulente periode tot een boek geschreven. Hierin kun je lezen, hoe je zo makkelijk de andere kant van de maatschappij in wordt gezogen. Een leven wat je helemaal niet voor ogen had. Hel op aarde, echt waar. Alle dagen op je hoede moeten zijn, maakt je een ander mens.

De weg eruit… is de leidraad en kan je ervaren als zeer schokkend. 
Mijn boek ‘ontsnapt aan de dood’ heeft een missie! Eén met een schrijnend, zwart randje die de rauwe kant van de maatschappij laat zien. Zo moet mijn boek gaan dienen als een waarschuwing zijn om (kwetsbare) jongeren, niet dezelfde fout te laten maken als ik.

Het onderwerp van mijn boek is bijna wekelijks op het nieuws. Dit boek zal dan ook een groot bereik krijgen, gezien de ernst van het verhaal. 

Samenvatting:

Monica raakt onverwachts verzeild in het criminele circuit en komt in aanraking met drugs, macht en geld. Spanning en angst gaan haar leven beheersen. Hoe weet zij zich hieruit los te maken en te overleven? Een aangrijpend debuut waarin het maken van de juiste keuze een belangrijke rol speelt. Ook in de liefde merkt zij dat haar vertrouwen telkens weer op de proef wordt gesteld. De lezer wordt meegesleurd in een bloedstollende waargebeurde thriller.

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden van al mijn primeurs?
Klik dan op de grote button!

 

Mijn boek komt op 3 november 2018 uit!