In de Mijn Geheim Special

Gepubliceerd op 8 juni 2019 om 14:24

Yes, eindelijk kan ik het goede nieuws de wereld ingooien. Het heeft even geduurd, toch is het nu een feit. Man o man, ik kan niet uitleggen hoe blij of ik ben.
De deur die op een kier stond, ging werkelijk open!
Lees hier nog eens mijn vorige blog: 
slecht en goed nieuws

In de Mijn Geheim Special staat mijn verhaal, wat in het kort mijn boek “ontsnapt aan de dood” vertelt en dat met een link naar mijn website. Ben je ook zó nieuwsgierig geworden? Loop dan snel naar de winkel en koop de Mijn Geheim Special!

Uiteraard mag deze blog gedeeld worden, graag zelfs, want zo kunnen mensen die nog twijfelen of ze mijn boek willen kopen, eerst de super korte versie lezen. Pas op… het kan zijn dat je zó nieuwsgierig wordt en toch mijn boek gaat bestellen.  Lees onder deze advertentie verder...

Sale!

NU TE KOOP

€ 19,95 € 16,95
Sale!

NU TE KOOP

€ 19,95 € 16,95

 

Hoe ontsnap je uit de criminaliteit en aan een donkere toekomst? Engelina Fenn wist haar verleden achter zich te laten en verwerkte haar ervaringen in de thriller Ontsnapt aan de dood.

Hoofdpersoon Monica leidt met haar vriend Willem, met wie ze samen een pension runt, een rustig leventje. Door gasten van het pension raakt ze echter onverwachts verzeild in het criminele circuit en de wereld van de drugshandel. Monica is haar leven niet zeker en wordt beheerst door angst. Ook in de liefde wordt haar vertrouwen telkens op de proef gesteld. Hoe weet ze zich weer los te maken uit het wereldje en te overleven?

Ontsnapt aan de dood is een aangrijpend debuut waarin het maken van de juiste keuzes een belangrijke rol speelt. Drugshandel, afpersing en afrekeningen in het criminele circuit zijn bijna wekelijks in het nieuws, en dit boek laat die rauwe kant van onze samenleving zien.

Ik ben in de Mijn Geheim terecht gekomen door een oproep via de RuM Facebookgroep. Zo blijkt maar weer dat Facebook niet alleen voor alledaagse dingen is en ik dus gewoon stug door blijf gaan met promoten daar over mijn doen en laten, net als op Instagram. Volg je mij daar al? INSTAGRAM

Aanstaande 24 juni start er trouwens een Linkedln 5-daagse om ook daar beter zichtbaar te worden. Je leert er de ins en outs van Spiegelei Communicatie. Linkedln is niet mijn sterkste kant en daarom ben ik er nog niet zo heel actief, daar gaat verandering in komen.
Ik doe mee met de 5-daagse, jij ook?
Zo vergroten we samen onze zichtbaarheid op het social media.

Bij deze heb ik mijn blijdschap met jullie gedeeld en ben zeer benieuwd wie er nu naar de winkel gaat om de Mijn Geheim Special te kopen. Laat je ’t even weten?

By the way, ik sta er met koeienletters op en is niet te missen:


Voor iedereen die vooruit wil:

"Ga door en door, geef niet op, zoek en zoek
en vind wat je nodig hebt.
Van iedere deur op een kier kan er één open gaan!"


Ik wens jullie allemaal een fijn Pinksterweekend.

Blije groetjes,

Engelina

Reactie plaatsen

Reacties

Malou Rouwhof-Beld
5 jaar geleden

Wauw wat gaaf zeg! Ik ben wel benieuwd naar je boek :)

Engelina Fenn
5 jaar geleden

Hoi Malou,
Wat fijn te horen dat je benieuwd bent naar mijn boek. Op deze site staat de bestelknop ook, wie weet zie ik je bestelling dan wel tegemoet ;)

patriciakleijn
5 jaar geleden

gaaf zeg gefeliciteerd

Jeannet
5 jaar geleden

Wat een eng bericht! En het is nog waar gebeurd ook, begrijp ik. En wat stoer, dat je daar dan over schrijft en er zelfs een boek over is uitgekomen. Good for you! Gefeliciteerd!

Engelina Fenn
5 jaar geleden

Hey Jeannet,
Ja, ik heb ook een missie met mijn boek. Deze moet dienen als waarschuwing voor (puberende) jongeren, zodat ze niet dezelfde fout maken als ik ooit deed.
Voor je weet zit je midden in de shit en kom je er maar moeilijk weer uit. Gelukkig kan ik hét nog navertellen.

Sabine
5 jaar geleden

Super gaaf! Van harte gefeliciteerd 🥳🥳🥳 ben heel benieuwd naar je boek

Engelina Fenn
5 jaar geleden

Hey Sabine,
Wat fijn te horen dat je benieuwd bent naar mijn boek. Op deze site staat de bestelknop ook, wie weet zie ik je bestelling dan wel tegemoet ;)

Renée van der Hoff
5 jaar geleden

Wat heftig!
Wel mooi om te lezen dat je zo trots bent en dat je werkt aan je zichtbaarheid, ik ben van die zichtbaarheid mijn vak gemaakt!

Engelina Fenn
5 jaar geleden

Hoi Renée, ja ik ben druk met zichtbaarheid bezig. Ik heb er ook al eens een challenge voor gevolgd en aanstaande 24 juni start er één voor Linkedln, lijkt me ook erg interessant!
Wat doe jij dan? Kan je een link sturen?