Grote blijdschap

Gepubliceerd op 28 mei 2019 om 14:09

Het is weer een compleet gekkenhuis omtrent mijn boek “ontsnapt aan de dood” en ó ik ben daar zó blij mee. Alleen weet ik van gekkigheid niet wat ik het eerste moet gaan vertellen…
En dat niet alleen, alles moet ook worden gepromoot op het sociale media uiteraard. Gelukkig kan je berichten op Facebook inplannen, dat scheelt alweer, alleen in welke volgorde... Dan zeg ik tegen mezelf , pak pen en papier en breng orde in je hoofd.

Men zegt weleens;  alle goede dingen komen langzaam en dat is nu wel aan de orde bij mij.

Komt ie dan:

Eerst mijn programma voor de maand juni: 

Dan kan ik inmiddels ook verklappen dat er een heel verhaal van mij in de Mijn Geheim Special komt te staan. Deze ligt vanaf 4 juni tot en met de 16de juli in elke boekenwinkel die je maar kan bedenken, zelfs in de supermarkten. Hoe gaaf is dat dan!
Foto volgt uiteraard in een volgende blog.

Mijn eerste lezing is bijna een feit. Super spannend, ik heb er nog geen ervaring mee. Wat ben ik superblij dat ik deze kans heb gekregen. Het is op het Noorderpoortcollege te Groningen. Als het écht doorgaat, dan volgt er zeker een verslag van! Fingers crossed

Vorige week heb ik mij als ervaringsdeskundige aangemeld bij “veerkrachtcentrale” waar al een blog van mij online staat. Van hieruit hoop ik meer kans te kunnen maken om mijn boek daadwerkelijk als waarschuwing in te kunnen gaan zetten. Ik heb tenslotte een “missie” met mijn boek.

En weet je wat ook super gaaf is?
Mijn boek ligt nu op de speciale tafel “Gronings schrijftalent 2019 gezocht” bij de bibliotheek in de Oude Boteringestraat te Groningen.
Als je via deze weg mijn boek leent, een reactie achterlaat en op mij stemt dan kan ik voor de prijs in aanmerking komen. Deze prijs is dat mijn boek in heel Groningen, zowel stad als provincie te leen zal zijn bij de bibliotheken. 

HET DELEN VAN DEZE BLOG
ZOU IK ZEER WAARDEREN!

Ik ga door en door en als er ergens een deur op een kier staat, probeer ik ‘m te openen. Zo zie je maar weer, dat doorzetten loont.

" Stay strong and keep on smiling "  

 

Vrolijke groet,

Engelina

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.