Signeersessie | Emmeloord

Gepubliceerd op 29 maart 2019 om 16:00

Aankomende zaterdag 30 maart sta ik van 14.00 uur tot 16.00 uur in Emmeloord met mijn boek #ontsnaptaandedood. Je mag mij alles vragen en ik sta open voor een praatje bij de The Read Shop Marsman En...ik signeer mijn boek voor je + je krijgt mijn unieke boekenlegger.

Mijn waargebeurd verhaal blijft altijd up to date omdat het bijna wekelijks in het nieuws te zien is. Dat is dan een momentopname en al gauw ga je verder met de dingen waar je mee bezig was... Ik daarentegen vertel je in mijn boek hoe of je te gemakkelijk de criminaliteit ingezogen kan worden. Een leven wat je niet voor ogen hebt. De weg eruit was er een met vele obstakels. Verdwaald tussen de criminelen maakt overleven een kunst op zich.

Het is #boekenweek2019 en als je mijn boek koopt dan krijg je het boekenweekgeschenk erbij cadeau. 
(Jan Siebelink, jas van belofte)
Hiermee kun je op zondag een dag gratis reizen met de trein. Tof!

Zie ik je dan?

Groetjes,

Engelina

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.