Achter de schermen

Gepubliceerd op 12 maart 2019 om 17:02

Gek is dat eigenlijk... Als er ergens een deur op een kiertje gaat, dat ik dan plots weer vol goede moed aan de slag ga. Mijn vingers vlogen vandaag over het toetsenbord, met zo'n gemak dat ik er zelf van schrok...
 
Was dat ook maar zo bij mijn andere uitdaging, die mij op een bordje werd gepresenteerd. Hier moet het verhaal van mijn boek vanuit mijn emoties worden opgeschreven. Dat is zó ontzettend moeilijk, want blijkbaar heb ik mijn turbulente verleden toch dieper weggestopt als dat ik dacht. 

Maar goed, nu dit vandaag op mijn pad kwam, zal ik waarschijnlijk morgen ook wel dat andere verhaal eruit kunnen knallen. Langzaamaan komt mijn brein weer op gang na bijna twee week met de griep opgescheept te zijn geweest. De hevige griep is toch nog ergens goed voor geweest. Het was stil. Rust was het enigste wat er heerste. Plat liggen, was het enigste wat kon. Langzaam komt het brein weer op gang, ergens vanuit een koortsig gevoel naar boven gedreven. Het voelt of het lichaam zich heeft gereset. 

Weet je... het is ook zó gaaf wat er vandaag gebeurde. Een oproepje op Facebook paste precies in mijn straatje. Ik heb uiteraard gereageerd en met succes. Het verhaal van mijn boek drastisch ingekort en hiermee zit ik in de voorronde. Komende week hoor ik hier meer over en jullie natuurlijk ook. 
Sorry, ik mag er nog niets over uitlaten wat of het nu precies is. Het mag voor de pret niet drukken, maar ik kan mij zo voorstellen dat jullie nu vast wel nieuwsgierig zijn geworden. 

Spannend is het ieder geval wel en ik hoop dat ik die eerste ronde door kom! 

Fingers crossed!


Houd dus mijn website in de gaten!

Wordt vervolgd...

Reactie plaatsen

Reacties

Stefaan De Winter
5 jaar geleden

Ik hoop alvast mee voor jou dat je door de eerste ronde raakt! Succes!

Engelina Fenn
5 jaar geleden

Hey Stefaan, bedankt voor je support. Ik hoop het ook. THNX

Janet
5 jaar geleden

Oeh, mijn nieuwsgierigheid heb je. Ik ben erg benieuwd wat er op je pad is gekomen. Succes ermee.

Engelina
5 jaar geleden

Hey Janet, bedankt voor je bericht. Ik hoop dat ik door de eerste ronde kom dan mag ik er vast wel mee naar buiten komen.