Internationale vrouwendag

Gepubliceerd op 8 maart 2019 om 11:30

Vandaag is het nationale vrouwendag met het thema #BalanceforBetter De balans, de equality dus, 'for the better' 

Ik ben jaren geleden ontsnapt aan een ruwe mannenwereld, een wereld vol drugs, macht en criminaliteit. Daar moet je best wel een beetje een powerwoman voor zijn. Zonder mijn strijdbaarheid had ik het vast niet gered! Opgegeven was geen optie en hoe slecht ik het ook heb gehad, ik ben blij dat ik nog leef...

Zo kan ik mijn turbulente verleden nog na vertellen en dat heb ik gedaan door er een boek over te schrijven. 

"Ontsnapt aan de dood" is een aangrijpend debuut waarin het maken van de juiste keuzes een belangrijke rol speelt. Drugshandel, afpersing en afrekeningen in het criminele circuit zijn nog bijna wekelijks in het nieuws, en dit boek laat die rauwe kant van onze samenleving zien.

Voor meer info klik je >>>HIER<<<

Groetjes,

Engelina

Reactie plaatsen

Reacties

skincarebynaomi
5 jaar geleden

Klinkt wel heel heftig, maar ook wel interessant..

Engelina Fenn
5 jaar geleden

Hoi,
Je kunt mijn boektrailer bekijken en een preview lezen hier op de site. En misschien maakt dat je juist wel zo nieuwsgierig dat je daarna mijn webshop bezoekt.
Fijne avond.
Groetjes,
Engelina

Felice Veenman
5 jaar geleden

het klinkt wel heel heftig allemaal, ik moet eelrijk bekennen dat ik niet goed weet wat ik er van denken moet

Engelina Fenn
5 jaar geleden

Hoi Felice, ik snap dat dit allemaal rauw op je dak valt. Het viel dan ook niet mee om in die wereld te overleven. Soms maak je een verkeerde keuze, met alle gevolgen van dien. Als je mijn boek gaat lezen dan zul je het misschien beter begrijpen.
Lees eens een paar recensies hier op de site. Je vindt deze als je verder naar beneden scrolt.

Groetjes,
Engelina

FrancisExorp
9 maanden geleden

</a>
</a>

RobertAtomb
15 dagen geleden

https://clck.ru/36EvYW