De wereld in!

Gepubliceerd op 5 november 2018 om 10:59

De wereld in!

Oh lieve lezers, ik ben net een stuiterbal. Afgelopen zaterdag had ik mijn boekpresentatie en er komen zulke mooie berichten binnen, dat deze kwebbeltante er gewoon even stil van is.
Eindelijk is mijn boek de wereld in!
Ik kan het wel van de daken schreeuwen en van de Beijumnblogger mocht ik in plaats van een column, ongenuanceerde reclame gaan maken voor mijn boek. Zó, dat laat ik me natuurlijk niet twee keer zeggen.

Een jaar of achttien geleden heb ik een turbulente periode meegemaakt. Dit was zo heftig dat ik er nu de naweeën nog van ondervind. Ieder mens weet wel dat teveel stress en trauma’s slecht zijn voor je lichaam. Om te proberen alles een plekje te geven, heb ik die turbulente periode tot een boek geschreven. Hierin kun je lezen, hoe je zo makkelijk de andere kant van de maatschappij in wordt gezogen. Een leven wat je helemaal niet voor ogen had.


Samenvatting van mijn boek “ontsnapt aan de dood”

Hoe ontsnap je uit de criminaliteit en aan een donkere toekomst? Engelina Fenn wist haar verleden achter zich te laten en verwerkte haar ervaringen in de thriller Ontsnapt aan de dood.

Hoofdpersoon Monica leidt met haar vriend Willem, met wie ze samen een pension runt, een rustig leventje. Door gasten van het pension raakt ze echter onverwachts verzeild in het criminele circuit en de wereld van de drugshandel. Monica is haar leven niet zeker en wordt beheerst door angst. Ook in de liefde wordt haar vertrouwen telkens op de proef gesteld. Hoe weet ze zich weer los te maken uit het wereldje en te overleven?

Ontsnapt aan de dood is een aangrijpend debuut waarin het maken van de juiste keuzes een belangrijke rol speelt. Drugshandel, afpersing en afrekeningen in het criminele circuit zijn bijna wekelijks in het nieuws, en dit boek laat die rauwe kant van onze samenleving zien.

 

Mijn boek is te bestellen via:

 

Natuurlijk wil ik ook graag wat foto’s laten zien van deze geweldige boekpresentatie die ik hield bij eetcafé Moeke Vaatstra te Zuidwolde.

FOTO IMPRESSIE

Meerdere foto’s van deze bijzondere dag, lees mijlpaal in mijn leven, kun je HIER vinden.
Ook mag je mij natuurlijk volgen op Facebook, YouTube en Instagram, dan mis je niets van alles wat ik meemaak:

 

Mocht je nu meer willen weten over mijn boek en de missie ervan, neem dan gerust contact met mij op.
Je kunt mij bereiken via mail: ontsnaptaandedood@gmail.com

Ik wil best wel een voordracht bij je komen geven, want met mijn boek wil ik (kwetsbare) jongeren en ouders van pubers waarschuwen om niet dezelfde fout te maken als ik vroeger.

Voor nu stuiter ik de rest van de dag door en geniet van de bloemenzee om mij heen.

Stuiterende groetjes van,

Engelina Fenn

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.