Mijn webshop is er klaar voor!

Gepubliceerd op 31 oktober 2018 om 17:17

Zijn jullie er klaar voor? Mijn webshop wel! Na vele pogingen om op mijn website een webshop te openen is het dan nu eindelijk gelukt. Whoop whoop. Het had nogal wat voeten in aarde. 

Als je in een webshop iets wilt kopen is het natuurlijk handig dat je dit per i-deal kan betalen. Echter kreeg ik dat niet voor elkaar en na een lange dag zwoegen en vele abc's  ... besloot ik om dan maar per vooraf betaling te gaan. Niet handig en ziet er niet uit. Zo liep ik ook tegen de verzendopties aan. Vele mogelijkheden, maar steeds weer had je een KvK nummer nodig, die ik niet had. Er inmiddels goed zat geworden, besloot ik mijzelf in te gaan schrijven bij de KvK. Zo gezegd zo gedaan en warempel ik kon vandaag al terecht. Thuis gekomen meteen mijn mollie account aangemaakt en is het vanaf heden mogelijk om mijn boek zowel vooraf te betalen, als met i-deal. Ik ben er erg blij mee en het ziet er gewoon een stukje professioneler uit.

Kijk maar eens: WEBSHOP

Verder is er afgelopen week een boektrailer gemaakt van mij en mijn boek door Veldersfilm, deze is goed gelukt en mag uiteraard ook gedeeld worden. Klik op "boektrailer"  om deze te kunnen bekijken. 
Abonneer je dan meteen even op mijn kanaal om niets van mijn vlogs te missen. 

See you there 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.