Het is bijna zover!

Gepubliceerd op 18 oktober 2018 om 15:45

Door die online trainingen ben ik tot nieuwe inzichten gekomen. Weet je wat het is? Zichtbaar worden op social media valt nog niet mee. Toch ben ik erachter gekomen dat sommige manieren beter werken dan de andere... Stel je een vraag, gewoon een simpele vraag op Facebook bijvoorbeeld, dan heb je zeer weinig respons. 
Op Instagram zijn er nieuwe mogelijkheden beschikbaar, dat werkt al ietsie beter.

VLOGGEN, dat is hét tegenwoordig en krijg je ontzettend veel bereik mee. Dus ben ik druk aan het oefenen geslagen en heb ik nu eindelijk voor het eerst eens een ontspannen vlog gemaakt. Zo blijkt maar weer; oefening baart kunst! Laat je in een reactie achter wat je van deze vlog vindt? De vlogs plaats ik regelrecht op mijn Boek Facebook en op mijn YouTube kanaal. Begrijp jij trouwens waarom mensen allergisch schijnen te zijn voor YT? Ik heb nog maar acht abonnees. Dus weet jij een manier om daar meer van te maken?
Let me know!

Verder ben ik momenteel druk bezig met het oefenen van mijn boekpresentatie,(uit mijn hoofd en voor de camera) welke begin november al is. Man oh man, wat vliegt de tijd. Ik vind het zó spannend allemaal. Er worden opnames gemaakt en foto's genomen. Deze zal ik na de presentatie uiteraard met jullie lezers delen.

BONUSIn één zin mijn boek op foto! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.