Mijn shop is open!

Gepubliceerd op 24 maart 2020 om 15:13

Nu vele winkels noodgedwongen dicht moeten door het coronavirus, heb ik een webshop geopend.
Zo kan men bij mij toch nog terecht!
Het is voor ons allen een zware tijd. Sommige mensen weten zich geen raad.
Dompel je dan eens in een andere wereld met een goed boek!

Ben je op zoek naar leesvoer? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Voor de mensen die de deur niet uit kunnen of mogen loop ik graag naar het postkantoor alhier om je het boek toe te zenden. Zo kun je je even in een andere wereld dompelen en tijdens het lezen bedenken dat het altijd erger kan.

Mijn boek “ontsnapt aan de dood” is een waargebeurde thriller en ik zal even de achterflaptekst hieronder plaatsen:

Hoofdpersoon Monica leidt met haar vriend Willem, met wie ze samen een pension runt, een rustig leventje. Door gasten van het pension raakt ze echter onverwachts verzeild in het criminele circuit en de wereld van de drugshandel. Monica is haar leven niet zeker en wordt beheerst door angst. Ook in de liefde wordt haar vertrouwen telkens op de proef gesteld. Hoe weet ze zich weer los te maken uit het wereldje en te overleven?

Het is een aangrijpend debuut over het belang van juiste keuzes en een zeer urgent verhaal over drugs, macht en geld.
Het toont de rauwe kant van de samenleving en verdwaald tussen de criminelen maakt overleven een kunst op zich.

Via deze bestelknop, heb je morgen mijn boek in huis! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Verder wil ik iedereen moed inspreken, hou vol en denk aan de toekomst. Geniet vooral van de kleine dingen, nu het grote even niet kan.
Denk aan je medemens in deze even rare wereld. Aan dit heb ik mijn laatste twee columns gewijd. Deze zijn hier te lezen:

Denk aan je medemens

Rare wereld

Veel leesplezier en stay strong!

Groetjes en een virtuele knuffel,
Engelina

 

ps: Dit bericht mag gedeeld worden, graag zelfs.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.