Mijn boek is op reis!

Gepubliceerd op 22 februari 2020 om 16:31

Allereerst leg ik een reis af van ongeveer een jaar. Dat voelt echt gaaf. Meerdere lezers zullen mij vasthouden en door mij heen bladeren. Alle letters worden gelezen. Elke keer als ik uit ben, word ik naar de volgende wachtende gestuurd.
(er zijn een paar wachtende voor U)

Het is best wel spannend in welke huizen ik terecht kom. Wie weet waar ik beland?
Zullen ze zachtjes met mij omgaan als ik door die gleuf geduwd word?
Val ik hard of zacht met een plofje op een hoogpolig tapijtje?
Ik mag toch hopen dat de hond des huizes niet zo’n alles verscheurend monster is. Ik moet op mijn reis nogal wat gleuven door als ik het goed begrepen heb…

Na ongeveer een maandelijkse verhuizing word ik elke keer opnieuw uit mijn omhulsel gehaald, om en om gekeerd en waar kom ik dan te liggen? Achteloos op het aanrecht, of met de nodige liefde op de keukentafel, de salontafel, de eettafel of misschien wel op het nachtkastje van de nieuwe lezer. Als boek ben ik wel nieuwsgierig…

Ik leef mij vaker in objecten in en dan ontstaat er deze gekkigheid. .. kan nog wel ff doorgaan. Ahum, oeps..

Zo heb ik ooit eens een stukje geschreven voor een uitdaging, waarbij de lezers moesten raden welk voorwerp ik was. Bij deze de link naar dit raadsel.
>>>DELICATESSE<<<

Ook schrijf ik weleens vanuit mijn hondje “Snoopy” en deze schrijfsels zijn te vinden op haar eigen weblog

Wil je mij volgen en geen blog missen?
Like dan Facebookpagina!
Of neem een kijkje op mijn website: www.ontsnaptaandedood.nl

 

Deze blog is ontstaan voor het selfpubcafe van Shirley Pellikaan en Kim Verheugen, waarvoor mijn boek op reis is!

Groetjes,
Engelina Fenn

Reactie plaatsen

Reacties

Shirley Pellikaan
4 jaar geleden

Wat leuk dat je even in je blog reclame hebt gemaakt voor het Selfpub Café. Grappig geschreven. Weet wel dat het driedelig pak van je boek naderhand wat gestreken zal moeten worden. Dat is het risico van tien keer verhuizen.