Bereikbaarheid van de mens

Gepubliceerd op 19 maart 2019 om 12:28

Het altijd bereikbaar zijn legt ook wel een beetje een druk op je, vind ik persoonlijk. Ik kan mij bijvoorbeeld niet concentreren als er steeds geluiden uit mijn telefoon komen. Zo heb ik ‘m dus regelmatig uitstaan als ik aan het schrijven ben. Net als dat ik ergens op visite ben, of uit ga met vrienden. Ja, een beetje quality time hoort er toch echt wel bij.
Hoe ongezellig is het als je met vrienden weg bent en iedereen maar op zijn beeldscherm zit te turen. Dan is er dus gewoon geen zak aan. Er bestaat echt een leven buiten je telefoon en ook buiten het internet. Ik raad je aan om je telefoon gewoon eens een dag helemaal op stil te zetten en te ervaren hoeveel rust er dan in je lijf komt. Tijd om dingen te doen en vooral even tot jezelf komen.

Via deze >>>link<<< kun je het hele artikel lezen en daarbij ook mijn visie en ervaring hiermee.

Jouw ervaring lees ik graag…

Groetjes,
Engelina

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.