PARTY TIME

Gepubliceerd op 3 november 2021 om 10:00

Party time!

Vandaag is het feest voor mijn boek. Deze bestaat nu precies 3 jaar en dat geeft reden tot een feestje en een surprise voor mijn volgers en toekomstige lezers van mijn boek.

PRIJSVERLAGING

Mijn boek zal vanaf heden te koop zijn voor slechts 16,95 bij alle boekenwinkels (fysiek en online) en uiteraard bij Uitgeverij Palmslag, alsmede ook via mijn persoonlijke webshop.

 

Samenvatting “ontsnapt aan de dood” mijn waargebeurde thriller:

Hoofdpersoon Monica leidt met haar vriend Willem, met wie ze samen een pension runt, een rustig leventje. Door gasten van het pension raakt ze echter onverwachts verzeild in het criminele circuit en de wereld van de drugshandel. Monica is haar leven niet zeker en wordt beheerst door angst. Ook in de liefde wordt haar vertrouwen telkens op de proef gesteld. Hoe weet ze zich weer los te maken uit het wereldje en te overleven?

Ontsnapt aan de dood is een aangrijpend debuut waarin het maken van de juiste keuzes een belangrijke rol speelt. Drugshandel, afpersing en afrekeningen in het criminele circuit zijn bijna wekelijks in het nieuws, en dit boek laat die rauwe kant van onze samenleving zien.

Aangrijpend debuut over het belang van juiste keuzes

 

Zeer urgent verhaal over drugs, macht en geld

 

Toont de rauwe kant van de samenleving

 

Verdwaald tussen de criminelen maakt overleven een kunst op zich

 

Heb ik je interesse gewekt?

Bij twijfel kun je onderstaand de trailer nog eens bekijken!

 

Happy greetz,

Engelina Fenn-Jonk

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.