Winterslaap

Gepubliceerd op 30 januari 2019 om 17:19

Ik vind het best wel moeilijk om dit te moeten schrijven… Jullie zullen wel denken, wanneer komt er in hemelsnaam eens een update hier. Nou vandaag ga ik met de billen bloot…

Het is heus niet grappig als je niet vooruit te branden bent. Dit kan ik mij dus ook niet veroorloven en heb dringend een trap onder mijn reet nodig! Aangezien er niemand is die dat voor mij kan doen, aan de hond zijn pootje en de fluweelzachte voetzooltjes van de kat heb je niet zoveel, zal ik het toch écht zelf moeten doen. Dus BAM, hierzo een trap onder je reet!

Nou heb ik bijna elk jaar wel last van opstartproblemen, maar deze keer duurt het wel erg lang. Mijn moeder zegt dat ik elk jaar in januari de winterslaap houd. Toch moet ik mijn boek promoten en teksten bedenken, schrijven en uiteraard delen met mijn volgers. Hopend dat mijn volgers kopers van mijn boek gaan worden. Het is er even bijgebleven L De inspiratie is even ver zoek. Buiten is het triest, vochtig en treurig. Geen weer om met een big smile rond te huppelen. Ach ja, lachen doe ik wel binnen, want een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

Gelukkig gaat het zonnetje meer en meer schijnen, de vogels zingen soms ook al weer hun mooie liederen. Ik woon midden tussen de bomen in en kan daar erg van genieten. Voor mij voelt het alsof het voorjaar al op weg is. De sneeuw en vorst die er nog op komst is, deert mij niet zoveel. Zolang het maar niet te vochtig buiten is, want dat vinden mijn spieren een regelrechte ramp en protesteren dan hevig waardoor ik niet kan dan doen wat ik wil doen. Neem daarbij mijn lege batterij en je raakt in een soort neerwaartse spiraal. Daar moet ik uit!

Laten we er vanuit gaan dat het begin er is, op naar meer. Langzaamaan, niet meteen teveel verwachten. Stap voor stap weer zin krijgen in alles waar ik zó fanatiek mee bezig was.

Momenteel is er een win-actie op Facebook bezig waarbij je mijn boek “ontsnapt aan de dood” gesigneerd kan winnen. Je hebt nog twee dagen de tijd, dus neem even de regels door en wie weet win jij ‘m. Klik HIER voor meer informatie.

En aanstaande 2 februari van 14.00 uur tot 16.00 uur sta ik in Stadskanaal bij The Readshop mijn boek te signeren. Vind je het leuk om mij te ontmoeten, kom dan gerust langs. Zie onderstaande flyer voor meer informatie.
Misschien geef jij mij dan wel die denkbeeldige schop onder mijn kont…

Tot snel,

Engelina

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.