Pak je podium (training)

Gepubliceerd op 13 september 2018 om 15:22

Hot news en hilarische taferelen.

Ja mensen, ook ik moet er aan gaan geloven! Over iets minder dan twee maanden heb ik mijn boekpresentatie en hoe moet je boeken gaan promoten en verkopen als je in je coconnetje blijft zitten? 

Ik kwam een online FB training tegen van "pak je podium" Hier heb ik aan meegedaan, zowel geleerd foto's te maken en te vloggen. Vooral het 'hoe' was nogal belangrijk omdat ik blijkbaar nooit recht in de camera kijk. Hihi :)  Nou ja goed, de 3 daagse is voorbij en vanavond hebben we nog de live training. Zo tof. Als je op mijn foto klikt dan kom je ook bij een vlog van mij. De enigste die er enigszins iets uit ziet. :)

Inmiddels ben ik al druk aan mijn promotie begonnen en hoorde ik dat mijn boek ook al op BOL staat en op boekenroute.nl en natuurlijk kun je 'm ook reserveren via uitgeverij Palmslag of stuur mij gewoon een mailtje en ik noteer je op de lijst.

Deze lijst groeit gestaag, daar ben ik erg trots op! 

De foto was ook een opdracht, net als de vlog (klik op de foto). Wat vind je ervan? Laat je een berichtje achter? Fijn ;)

 

ps volgende week start er weer een training. Ditmaal bij 
"Spiegelei communicatie" maak jouw merk zichtbaar. I'm in! 
So stay tuned 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.