13 dagen!

Gepubliceerd op 10 maart 2018 om 09:47

Stel jij je weleens kwetsbaar op?

Mijn boekproject staat nu 13 dagen online. Het is allemaal zo spannend. Inmiddels heb ik bijna de 1000 gehaald en daar ben ik best wel een beetje trots op! Kijk je met mij mee, naar het project waar ik zó hard voor aan het werk ben? >>> ontsnapt aan de dood <<<

Stel jij je weleens kwetsbaar op?  

Ik doe het nu wel even: Een jaar of achttien geleden heb ik een turbulente periode meegemaakt. Dit was zo heftig dat ik er nu de naweeën nog van ondervind. Ieder mens wel weet dat teveel stress en trauma’s slecht zijn voor je lichaam.  Om te proberen alles een plekje te geven, heb ik die turbulente periode tot een boek geschreven. Hierin kun je lezen, hoe je zo makkelijk de andere kant van de maatschappij in wordt gezogen. Een leven wat je helemaal niet voor ogen had. Hel op aarde, echt waar. Alle dagen op je hoede moeten zijn, maakt je een ander mens.

De weg eruit… is de leidraad en kan je ervaren als zeer schokkend.
Mijn boek ‘ontsnapt aan de dood’ heeft een missie! Eén met een schrijnend, zwart randje die de rauwe kant van de maatschappij laat zien. Zo moet mijn boek gaan dienen als een waarschuwing zijn om (kwetsbare) jongeren, niet dezelfde fout te laten maken als ik.

Help jij mee om mijn boek uit te laten geven? 

Vanaf € 10,- kan je mij al steunen en hoe hoger de donatie, hoe mooier de tegenprestatie.

 

>>> Hier kun je doneren <<<

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.