Nieuwsbrief 4.

Gepubliceerd op 4 maart 2018 om 17:02

Mijn project staat online...

Goedemiddag, het is vandaag de dag van de "grammatica" en daarom wil ik jullie vragen om aandacht te schenken aan mijn nog uit te geven boek. Dit is een op waarheid gebaseerde misdaadthriller. In het kort gaat het over: Drugshandel, afpersing en afrekeningen in het criminele circuit… Het is bijna wekelijks in het nieuws en ook mijn boek laat die rauwe kant van onze samenleving zien. Als je eenmaal in het web van de criminelen zit, is een weg eruit bijna onmogelijk. Het maakt overleven een kunst op zich. Dat maakt mijn boek genaamd ‘Ontsnapt aan de dood’ gezien de ernst van het verhaal zeer urgent. Ik ben op zoek naar 'funders' om mijn boek daadwerkelijk te kunnen uitgeven! Hier kunnen jullie mijn project bekijken:

>>> Project  <<<

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.