Home » Weblog » Heb jij 'm al gereserveerd?

Heb jij 'm al gereserveerd?

Gepubliceerd op 6 augustus 2018 15:15

Het was even stil aan mijn kant.

BELANGRIJKE UPDATE:

Nu het goede nieuws... Mijn boek is al te reserveren! Man oh man wat ben ik blij. Inmiddels al aardig wat reserveringen binnen en dat voelt ontzettend goed. Ik heb mijn boek nog niet eens in handen... De boekpresentatie is 3 november 2018 te Zuidwolde en dit gaat plaatsvinden bij Moeke Vaatstra onder muzikale begeleiding van Bert Bieze. 
Verder info volgt nog.

Wil je absoluut niets missen, meld je dan snel aan voor mijn nieuwsbrief 
Of volg mij op Facebook en Instagram, waar ik meedoe aan een tweewekelijkse challenge. Zo mis je mijn stunts niet... :)

Klik op de cover om te reserveren! 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.